Disainiajakiri
Disainiajakiri
Lamp

Mobius

Lamp Mobiuse rõngas annab inspiratsiooni Mobiuse lampide kujundamiseks. Ühel laternaribal võib olla kaks varjukülge (st kahepoolne pind), esikülg ja tagakülg, mis rahuldavad üldvalgustuse nõudlust. Selle eriline ja lihtne kuju sisaldab salapärast matemaatilist ilu. Seetõttu tuuakse kodusesse ellu rütmilisem ilu.

Treeningu Silikoonveepudel

Happy Aquarius

Treeningu Silikoonveepudel Happy Aquarius on turvaline ja hea haarduvusega veepudel igas vanuses. Sellel on kujundatud sujuvalt naeratav kumerus kuju ja pilkupüüdev kahepoolne värvus, pakkudes noore, energilise ja moodsa tunde. Valmistatud 100% taaskasutatavast toidukvaliteedist silikoonist, püsides temperatuuril vahemikus 220 kraadi. C kuni -40 kraadi. C, plastifikaatorit ei lekkinud välja ja see on BPA-vaba. Pehme puudutusega pinnakate tagab siidise tunde, on kena käes ja käes. Vedrusus, elastsus ja õõneskonstruktsioon võimaldavad pudelil töötada nii käepidemel kui ka kergetel hantlitel.

Hotelli Mugavused

Marn

Hotelli Mugavused Inspireerituna traditsioonilise Tainani kultuuri pidulikest suupistetest (Taiwani vanalinn, mis on täis kultuuripärandit), muutes need hotelli mugavuste komplektiks, tähendavad need pidulike suupistete seeriaid, mida kohalikele alati nimetatakse "Marniks", nende täitumist Hiina kultuuris; kilpkonnakujuline riisikook käsiseebi ja seebiannuna, mungaubade kook hügieenitarvetena, tang jüaani magus pelmeen käsikreemina ja aurutatud kukkel & amp; Tainani pruuni suhkruga koogivorm teekomplektina. Tainani kultuuripärand võiks olla kogu maailmas laialt levinud, kuna hotell on kena platvorm kohaliku kultuuri edendamiseks.

Lamineeritud Bambusest Väljaheide

Kala

Lamineeritud Bambusest Väljaheide Kala, lamineeritud bambusest valmistatud taburett, mille keskteljel on ülestõstetav mehhanism. Võttes inspiratsiooniks õlipaberi vihmavarju struktuuri, küpsetati lamineeritud bambusriba kujuga painutatud puitvormis kuumusest ja kinnitati kinnitusklambrid, mis näitasid selle lihtsust ja idamaist võlu. Huvitaval kombel on kavandatud lamineeritud bambusstruktuuri elastsus ja keskteljel sissetõmmatav mehhanism - Kala taburetil istudes leiab vastastikmõju, laskub see kergelt ja sujuvalt ning kui Kala toolilt püsti tõuseb, tõuseb see tagasi oma asendisse .

Hingeõhu Treenimise Mäng

P Y Lung

Hingeõhu Treenimise Mäng Kas mänguasjalaadne seade on disainitud igas vanuses, nii et kõigile on kasu regulaarsest hingamistreeningust, mis suurendab kopsude läbilaskevõimet, puhutades palli erinevate kontrollpunktidega radade läbimiseks, et juhtida õhu sisse- ja väljahingamist. Rajad on saadaval erinevates moodulites, paindlikud ja vahetatavad. Hingamisseadmes loodud magnetiline mehhanismi struktuur, mis võimaldab reguleerida inimese hingamisseisundit.

Mööblikomplekt

ChuangHua Tracery

Mööblikomplekt ChuangHua Tracery sobib kodukaunistamiseks, äripinnaks, hotelliks või stuudioks, mille olemus on inspireeritud Hiina aknarestide mustrist ChuangHua. Kasutades lehtmetalli painutamistehnoloogiat ja erksa punakasvärvi pulbervärviga katmist puhtalt valgega, mis valgustas selle piduliku väljanägemise, vabastades need kõvast, külmast ja raskest metallist. Esteetiliselt lihtne puhas ja korras konstruktsioon, kui valgus laseb läbi laserlõike mustri, eendub ümbritsevale seinale ja põrandale vari, mis näitab pilguga ilu.