Disainiajakiri
Disainiajakiri
Kohvimasin

Lavazza Idola

Kohvimasin Ideaalne lahendus kohvisĂ”pradele, kes otsivad kodus korralikku itaalia espresso-kogemust. Akustilise tagasisidega puutetundlikul kasutajaliidesel on neli valikut ja temperatuuri tĂ”stmise funktsioon, mis pakub kohandatud kogemusi igale maitsele vĂ”i sĂŒndmusele. Masin nĂ€itab puuduvat vett, tĂ€iskorgiga mahutit vĂ”i katlakivi eemaldamise vajadust tĂ€iendavate valgustatud ikoonide kaudu ja tilgaalust saab hĂ”lpsalt reguleerida. Avatud vaimu, kvaliteetse pinnakatte ja keerukate detailidega kujundus on Lavazza vĂ€ljakujunenud vormikeele areng.

Espressomasin

Lavazza Tiny

Espressomasin VĂ€ike sĂ”bralik espressomasin, mis toob teie koju autentse itaalia kohvikogemuse. Kujundus on rÔÔmsalt Vahemereline - koosneb pĂ”hilistest formaalsetest ehitusplokkidest - tĂ€histab vĂ€rve ja kasutab Lavazza kujunduskeelt pinnakattes ja detailides. Peamine kest on valmistatud ĂŒhest tĂŒkist ja sellel on pehmed, kuid tĂ€pselt kontrollitavad pinnad. Keskne hari lisab visuaalset ĂŒlesehitust ja frontaalmuster kordab Lavazza toodetel sageli esinevat horisontaalset teemat.

Diivan

Gloria

Diivan Kujundus pole mitte ainult vÀline vorm, vaid see on ka objekti sisemise struktuuri, ergonoomika ja olemuse uurimine. Kuju on sel juhul vÀga tugev komponent ja eripÀra annab tootele antud lÔige. Gloria eeliseks on tugevus olla 100% kohandatav, lisades erinevaid elemente, materjale ja viimistlusvahendeid. Suur eripÀra on kÔik lisaelemendid, mida saab lisada konstruktsiooni magnetidega, andes tootele sadu erinevaid kujundeid.

Klaasvaas

Jungle

Klaasvaas Loodusest inspireerituna on Jungle klaasikollektsiooni eelduseks objektide loomine, mis saavad oma vÀÀrtuse kvaliteedilt, disainilt ja materjalilt. Lihtsad kujundid kajastavad keskkonna rahulikkust, olles samal ajal kaalutud ja tugevad. Vaasid on suu puhutud ja kĂ€sitsi vormitud, allkirjastatud ja nummerdatud. Klaasi valmistamise rĂŒtm tagab, et igal dĆŸunglikollektsiooni objektil on ainulaadne vĂ€rvimĂ€ng, mis jĂ€ljendab lainete liikumist.

Vaas

Rainforest

Vaas Vihmametsade vaasid on segu 3D kujundatud kujunditest ja traditsioonilisest Skandinaavia aurupulkade tehnikast. KĂ€sikujulistel tĂŒkkidel on ÀÀrmiselt paks klaas kaaluta hĂ”ljuvate vĂ€rvipritsmetega. Studiomade kollektsioon on inspireeritud looduse kontrastidest ja sellest, kuidas see loob harmoonia.

Valgustus

Thorn

Valgustus Uskudes, et looduses on vĂ”imalik orgaanilisi vorme kasvatada ja eristada, hĂ€irimata nende struktuuri ja ekspressiooni kokkusattumuste kaudu ning et inimestel on instinktiivne sugulus looduslike vormide vastu, ĂŒtles Yılmaz Dogan, et Thorni kujundamisel tahtis ta kasvu kajastada vormidega, mis jĂ€ljendada loodust ilma mÔÔtmete piiranguteta valgustuses. Thorn, mis on Thorn loodusliku haru inspiratsiooniallikas; kasvab juhuslikus struktuuris ja moodustab loomuliku kuju, vastab erinevatele vajadustele ja hea valgustuskujunduse korral pole tal suurusepiiranguid.