Disainiajakiri
Disainiajakiri
Abirobot

Spoutnic

Abirobot Spoutnic on tugirobot, mis on mĂ”eldud kanade koolitamiseks pesakastidesse laskmiseks. Kanad tĂ”usevad tema lĂ€henemisel ĂŒles ja naasevad pesasse. Tavaliselt peab kasvataja munemise tipptundidel kĂ€ima kĂ”igis oma hoonetes iga tunni vĂ”i isegi poole tunni tagant, et kanad ei paneks oma mune maapinnale. VĂ€ike autonoomne Spoutnici robot lĂ€bib hĂ”lpsalt tarneahelate all ja vĂ”ib liikuda kogu hoones. Aku mahutab pĂ€eva ja laadib ĂŒhe ööga. See vabastab tĂ”uaretajad tĂŒĂŒtust ja pikast ĂŒlesandest, vĂ”imaldades paremat saaki ja piirates mahajĂ€etud munade arvu.

Multifunktsionaalne Kitarr

Black Hole

Multifunktsionaalne Kitarr Must auk on multifunktsionaalne kitarr, mis pÔhineb kÔva rocki ja metalli muusikastiilidel. Kere kuju annab kitarrimÀngijatele mugavuse. See on varustatud vedelkristallekraaniga fretboardil visuaalefektide ja Ôppeprogrammide loomiseks. Pimedate punktidega tÀhised kitarri kaela taga vÔivad aidata pimedatel vÔi nÀgemispuudega inimestel kitarri mÀngida.

Kaasaskantav Gaasipliit

Herbet

Kaasaskantav Gaasipliit Herbet on kaasaskantav gaasipliit. Selle tehnoloogia vÔimaldab optimaalseid vÀlistingimusi ja hÔlmab kÔiki tavalisi toiduvalmistamise nÔudeid. Pliit koosneb laseriga lÔigatud teraskomponentidest ja sellel on avatud ja suletud mehhanism, mida saab lukustada avatud asendisse, et kasutamise ajal purunemist vÀltida. Selle avatud ja suletud mehhanism vÔimaldab hÔlpsat kaasaskandmist, kÀsitsemist ja ladustamist.

KĂŒlglaud

Arca

KĂŒlglaud Arca on vĂ”rku lĂ”ksus olev monoliit, rinnus, mis hĂ”ljub hĂ”ljuvalt koos sisuga. Lakitud mdf-mahuti, mis on suletud ideaalsest tammepuidust valmistatud vĂ”rku, on varustatud kolme totaalse ekstraheerimissahtliga, mida saab korraldada vastavalt erinevatele vajadustele. JĂ€ik tahke tammevĂ”rk on modelleeritud termoforeeritud klaasplaatide jaoks, et saada orgaaniline kuju, mis jĂ€ljendab veepeeglit. Ideaalse hĂ”ljumise rĂ”hutamiseks toetub kogu kapp lĂ€bipaistvale metakrĂŒlaattoele.

Konteiner

Goccia

Konteiner Goccia on konteiner, mis kaunistab kodu pehmete kujude ja sooja valge tulega. See on moodne kodumaine kamin, kohtumispaik Ônnelikule tunnile sÔpradega aias vÔi kohvilaud elutoas raamatut lugema. See on keraamiliste mahutite komplekt, mis sobib nii sooja talve tekki kui ka hooajaliste puuviljade vÔi jÀÀ sisse kastetud vÀrske suvejoogi pudeli jaoks. Konteinerid ripuvad laest köiega ja neid saab paigutada soovitud kÔrgusele. Neid on saadaval kolmes suuruses, millest suurimat saab komplekteerida tahke tammepealsega.

Laud

Chiglia

Laud Chiglia on skulptuurne laud, mille kujundid meenutavad paadi kuju, kuid esindavad ka kogu projekti sĂŒdamikku. Kontseptsiooni on uuritud modulaarse arenduse abil, lĂ€htudes siin pakutud pĂ”himudelist. Dougsaba sirge lineaarsus koos selgroolĂŒlide vĂ”imalusega libiseda mööda seda vabalt, tagades laua stabiilsuse, vĂ”imaldades sellel pikkust areneda. Need funktsioonid muudavad selle hĂ”lpsalt sihtkeskkonnaks kohandatavaks. Soovitud mÔÔtmete saamiseks piisab selgroolĂŒlide arvu ja tala pikkuse suurendamisest.