Disainiajakiri
Disainiajakiri
Kraan

Aluvia

Kraan Aluvia disain ammutab inspiratsiooni alluviaalsest erosioonist, mis kujundab kividele Ă”rnad siluetid lĂ€bi aja ja pĂŒsivuse; Nii nagu jĂ”eÀÀrsed veeris, meelitavad kĂ€epideme konstruktsiooni pehmus ja sĂ”bralikud kĂ”verad kasutaja pingutuseta. Hoolikalt valmistatud ĂŒleminekud vĂ”imaldavad valgust liikuda sujuvalt mööda pindu, andes seega igale tootele harmoonilise ilme.

SĂŒlearvuti Laud

Ultraleggera

SĂŒlearvuti Laud Kasutaja eluruumis suudab see tĂ€ita kohvilaua ĂŒlesande ja tĂ€ita paljude objektide panemise, lahkumise, meeles pidamise vajadusi; See pole mĂ”eldud ainult sĂŒlearvutite kasutamiseks, vaid vĂ”ib olla vĂ€hem spetsiifiline sĂŒlearvuti kasutamiseks; See vĂ”ib lubada erinevaid istumisasendeid, ilma et see piiraks liikuvust, kui pĂ”lve kasutada; LĂŒhidalt öeldes - kodumööblit, mis pole ette nĂ€htud kasutamiseks pĂ”lvedel, kuid mida soovitatakse siiski kasutada hetkeks, mis leitakse istekohtadest, nĂ€iteks istmepadjadest lĂŒhiajaliselt.

Tool

Stocker

Tool Stocker on fusioon tabureti ja tooli vahel. Kerged virnastatavad puidust istmed sobivad nii era- kui ka poolfinaalseteks ruumideks. Selle vĂ€ljendusrikas vorm rĂ”hutab kohaliku puidu ilu. Keerukas konstruktsioon ja konstruktsioon vĂ”imaldavad sellel 100-protsendilise tĂ€ispuidu materjali paksusega 8 mm luua tugeva, kuid kerge toote, mis kaalub ainult 2300 grammi. Stockeri kompaktne konstruktsioon vĂ”imaldab ruumi kokkuhoidu. Üksteise kĂŒlge virnastatud kujul saab seda hĂ”lpsalt sĂ€ilitada ja tĂ€nu oma innovaatilisele kujundusele saab Stockeri tĂ€ielikult laua alla lĂŒkata.

Kohvilaud

Drop

Kohvilaud Tilk, mida puidu- ja marmorimeistrid valdavad hoolikalt; koosneb tĂ€ispuidust lakikihist ja marmorist. Marmori eriline tekstuur eraldab kĂ”ik tooted ĂŒksteisest. Tilgakohvilaua ruumiosad aitavad korraldada vĂ€ikese maja aksessuaare. Veel ĂŒks disainilahenduse oluline omadus on kere all paiknevate peidetud rataste liikumismugavus. See disain vĂ”imaldab luua erinevaid kombinatsioone marmori ja vĂ€rvi alternatiividega.

Töölaud

Timbiriche

Töölaud Kujundus peegeldab kaasaegse inimese pidevalt muutuvat elu polĂŒvalentses ja leidlikus ruumis, kus ĂŒhe pinnaga, mis on kooskĂ”las libisevate, eemaldatavate vĂ”i paigutatud puutĂŒkkide puudumise vĂ”i olemasoluga, pakub lĂ”pmatu hulk vĂ”imalusi objektide korraldamiseks tööruumis, tagades pĂŒsivuse kohandatud loodud kohtades, mis vastavad iga hetke vajadustele. Kujundajad on inspireeritud traditsioonilisest timbiriche-mĂ€ngust, muutes oluliseks isiklike liikuvate punktide maatriksi paigutamise olemuse, mis annab töökohale mĂ€ngulise ruumi.

Kohandatav Vaip

Jigzaw Stardust

Kohandatav Vaip Vaibad on valmistatud rommist ja kuusnurkadest, neid on libisemisvastase pinnaga lihtne ĂŒksteise kĂ”rvale paigutada. TĂ€iuslik pĂ”randate katmiseks ja isegi seinte jaoks, et vĂ€hendada hĂ€irivaid helisid. TĂŒkke on saadaval kahte erinevat tĂŒĂŒpi. Heleroosad tĂŒkid on kĂ€sitsi tikitud NZ-villast, tikitud joontega banaanikiust. Sinised tĂŒkid on trĂŒkitud villale.